Výhra nad Černčicemi 14:4 aneb " Co běhá po dvoře"

31.01.2024 08:31

...v předehrávce 16. kola přijely Černčice bez Ondráčka, kterého nahradil levoruký Šlajcher, my jsme byli opět bez Pityho, kterého zastoupil stále zlepšující se Dan. Čtyřky už jsou jasný, Kuba s Danem si lehce poradili 3:0 s Betkou a Šlajcherem. Více práce měli Honza s Marcelem s Kobližkou a Kohoutem, které udolali až v pátém setu po obrátce z 1:2.

Po nastudování metodiky strategie zápasu směřující k vítězství to kapitán Máca napotřetí pochopil a postavil sled zápasu, tak jak má být...
Dvouhry začal Honza, evidentně mu Kobližka nesedl, jsem tam ještě nebyl, ale umím si představit tu hru s neustálým žvatláním..prohra 0:3. Hned nato si Máca kupodivu lehce poradil s málo chybujícím Kohoutem 3:1, Dan porazil Šlajchera 3:0, tak jako Kuba v souboji jedniček týmů Betku 3:0. Po úvodních dvouhrách 5:1, to jsem akorát přišel, a jak mi připomněl Kuba, tak jako v zápase s Košticemi...nakonec 8:10. Ale naštěstí to nevypadalo, že zápas bude mít stejný průběh.
Máca po nedělním tréninku v Tornádu byl plný elánu a odnesl to Kobližka 3:1. Ve vyrovnaném zápasu Dana s Kohoutem se šlo až do pátého setu, který Dan vyhrál 14:12. Kuba porazil Šlajchera 3:0, Honza prohrál s Betkou 1:3. Dan 3:0 s Kobližkou zvyšoval už na 9:2 a vzápětí potvrdil Kuba vítězství s Kohoutem 3:1 a stav 10:2. Další body přidali Honza i Máca v pětisetových bitvách se Šlajcherem resp. s Betkou a Kuba 3:0 s Kobližkou upravoval stav na 13:2. Honza prohrál s Kohoutem 1:3, ale klobouk dolů před soupeřem..co mu tam Honza posílal za namotaný míčky a on to ustál. Máca pak završil svůj skvělý večer se Šlajcherem 3:0, kdy třetí set skončil 11:1. V posledním v hooodně vyrovnaným zápase prohrál Dan s Betkou 1:3 a zápas skončil naším vítězstvím 14:4.

Body: Kuba 4,5 Máca 4,5 Dan 3,5 Honza 1,5

PS: co teda běhá po tom dvoře??? Poslední zápasy jsme měli v týmu Áčka takovou tu kvokající zmoklou slepici, která se zmohla jak v zápase s Cítoliby A a s Košticemi jen na to " vejce"... A včera...se nám tam po zápase naparoval kohout..co kohout to byl přímo páv :-)  A i díky tomuto zápasu se upravil žebříček progresu hráčů STR Stabil +- kde na 6. místě v OP1 je Dan, Máca je 7. a Honza 8.