V předehrávce 20. kola domácí prohra se Smolnicí B 8:10

28.02.2024 07:00

...aktuálně druhému týmu OP2 jsme vyhověli s předehráním zápasu a opět to byl vyrovnaný zápas, který potvrdil naši velmi dobrou jarní bilanci...4 výhry pokaždé minimálně o 6 bodů, 1 remíza a  3 prohry 8:10, když pominu prohru s Košticemi, druhá byla na horké půdě lídra OP1 Cítoliby A. 
Proti Smolnici nastoupili Kuba, Dan, Máca a poprvé Pity, kterému se na jaře prolínají  šichty se zápasy.
Čtyřky jsme prohráli... Kuba s Danem  v pětisetech s Petrlík-Pechal, Pity s Mácou po vyrovnaných setech 1:3 s Petržilka - Bartoš.
Nejlepší hráč hostí Jirka Petrlík začal dvouhry a jeho kvality a rychlou hru první pocítil Pity, který přeci jen má maňasa v rozehranosti a prohrál ve třech setech. Zároveň nastoupil Máca proti Pechalovi a po prohraném prvním setu, nedal soupeři šanci a vyhrál 3:1. Dan v pětisetech porazil Petržilku a začal stíhající jízdu na druhého Mácu v týmu na kterého ztrácí jen 13 bodů. Kuba uzavřel první kolo výhrou nad Bartošem 3:2. Stav 3:3
V druhém kole nadšeně a s přehledem hrající Petrlík povolil Mácovi jen první set a pak našeho " lázeňského šviháka" vrátil zpět do reality. Dan porazil silného Pechala 3:1 náročným a běhavým stylem jak ho známe a na který se i hezky kouká, a za který by se nestyděli dorostenci na Všesokolském sletu. Kuba neměl moc práce s Petržilkou 3:0 a Pity v pěti rozdílných setech prohrál s Bartošem. Stav 5:5. V třetím kole se Dan snažil držet krok s Petrlíkem, toho evidentně bavilo honit Dana po celém stole, tak to vypadalo jako když rosničce Jůlince točíte termostatem rychle doprava a doleva. Dan vše uběhal a uskákal, dokonce vzal Jirkovi i set a ten to následně ukončil setem 1:11. Kuba nestačil na svého neoblíbeného soupeře Pechala a prohrál 0:3..inu hlava je sviňa. V posledních zápasech třetího kola to už vypadalo, že soupeř navýší skóre, obzvlášť když Pity prohrával s Petržilkou 1:2, Máca s Bartošem dokonce 0:2, ale oba dva zápasy otočili a stanovili průběžné skóre na 7:7. V úvodu posledního kole prohráli Kuba i Pity shodně 0:3 s Petrlíkem, resp. s Pechalem. Marcel famózně přehrál Petržilku 3:0, plichtu měl ve svých rukách Dan s Bartošem, první set prohrál smolně 12:14, pak už docházely síly, k tomu ještě Bartoš nechtěně " vystřelil" oko Danovi a s tímto handicapem už byl rád že dohrál. Konečný stav 8:10.

Nicméně opět skvělý výkon všech hráčů s těsnou prohrou.

Body : Kuba 2, Máca 3, Dan 2, Pity 1