Slepenec A a B prohrál v Žatci 3:15

02.03.2022 16:04

..Z Áčka byl jen Marcel, univerzál Honza a  musel jsem nastoupit já a Zdeněk. Domácí v sestavě Farkota, Plečinda, Suško, Karas a Šmidílek...to nevěstilo nic dobrého. :-)

Zajímavý průběh byl paradoxně u čtyřky, já se Zdeňkem proti Šmidílek-Suško... 2x jsme vedli 10:6, ale ani jeden set nedotáhli do vítězného konce a 2x prohráli 10:12. Honza s Marcelem chvíli laškovali s Plečindou - Farkota, vyhráli 1. set, ale to také bylo z jejich strany vše. a prohra 1:3.
V prvním kole dvouher se jelo vše na 3 sety, jen Marcel překonal komplex "Karas" a stav byl 1:5. Podle Honzovi strategie se mělo začít otáčet za stavu 1:7, ale kdyby hrál vše sám, tak aby asi to zvládl... i žatečtí se divili nad jeho apetitem po vítězství. Hned v další dvouhře si udělal menší dráma s Karasem, ele zvládl to a vyhrál 2:3. Za to větší dráma zplodil s Farkotou, kdy už vedl 2:0, ale v pátém setě vše napravil. Nijak jsme v celku nezdržovali, set přidal jen Honza se Šmidílkem a já se Suškem, pak vyčůrat a domů. Ale atmosféra byla skvělá, Marcel si vezl domů fůru "prasat", jedno lepší než druhý :-)