poslední domácí zápasy této sezóny...

26.03.2022 08:12

... Áčko ve čtvrtek hostilo Blšany A v čele s Pešulou, který je v OP1 nad síly všech hráčů, což také potvrdil 100% a bez ztráty setu. Prohru 5:13 zmírnil třemi body Jirka Mildorf, jedním bodem Honza za vítězství 3:1 nad Menšíkem a čtyřku vyhráli Jirka s Marcelem nad Vilhelm - Hrabánek.

...v pátek Béčko přivítalo Blšany B v silné sestavě Vilhelm Jos., Beránek, pro nás neznámý Duchoň a Vlasta Patrovský, který stále čeká na první vítězství v soutěži. A s nima přijeli fandit Hrabánek a Vilhelm Pavel. Potřebovali jsme odpočatého Tondu, tak do čtyřky naskočil Pája a spolu s Petrem se snažili překvapitt dvojici Duchoň - Beránek, krok s nimi drželi jen první set, pak  už dominoval hostující pár. Já se Zdeňkem "vyfasovali" lehčí dvojici Vilhelm - Patrovský, dostali jsme se i do vedení 2:1, ale pak se nám nepodařilo ukočírovat Vilhelma a prohráli 2:3.
Hned po prvních dvouhrách bylo srovnáno na 2:2, když Zdeněk porazil Patrovskýho 3:1 a Tonda si poradil s Vilhelmem 3:0. Oba dva také byli hlavními strůjci, po dlouhé době, bodového zisku. Zdeněk po 3 bodech s Perucí, přidal opět 3 body. S Duchoněm prohrál 2:3, kdy hostující hráč už prohrával 2:1, ale ještě se mu podařilo zápas otočit. To už ale bylo vše co Zdeněk soupeřům dovolil. S Beránkem taky vedl 2:1, zápas šel do pátého setu, ale ten už si Zdeněk pohlídal, tak jako Beránkův anťák. V zápase s Vilhelmem trošku ve druhém setu povolil, ale pak slavil vítězství 3:1. Tonda dělal 100% ale brnkal nám  trošku  na nervy...otáčel zápas z 1:2 na 3:2 s Patrovským, s Duchoněm už vedl 2:0 a také se hrálo pět setů, ale Tonda dotáhl zápas do vítězného konce. Ještě bych rád připomněl, že do zápasu  Zdeňka s Beránkem byl stav 4:8 v náš neprospěch, ale pak přišla ,pro nás, nevídaná šňůra pěti vítězství v řadě a před posledním duelem Petr- Duchoň jsme vedli 9:8. Ten Petr prohrál 0:3 a zápas skončil remízou 9:9. Zápas trošku narušili fanoušci hostí, kteří měli výhrady k Tondovi a jeho servisům, což nás rozesmálo, protože jsme byli den předtím na zápase našeho Áčka a viděli servisy jejich "krajského" hráče. Já s Petrem jsme  jen splnili povinnost bodem nad Patrovským, ale Petr byl málem smutným hrdinou utkání, když Patrovský byl hodně, ale hodně blízko svému premiérovému vítězství, ale Petr vyhrál 3:2 a 12:10 v pátém setu.

Body Tonda 4, Zdeněk 3, Luboš 1, Petr 1