fofrkomentář pátého kola...

27.10.2022 09:15

...úkol zněl jasně, vše odehrát pokud možno v termínu i přes absenci hráčů základní sestavy...
Áčko prohrálo v pondělí v Kryrech 13:5 ve složení Kuba, Marcel, Dan a Tonda, Kuba s Marcelem vyhráli čtyřhru nad Lorenc ml. - Lukáš a oba přidali 2 body z dvouher s Kolářem, resp. Lukášem a resp. Lorencem ml. 

Béčko předehrávalo v e středu v Košticích bez Pityho v sestavě Luboš, Zdeněk, Tonda, Dan a s těmi běhavými hubeňoury jsme neměli moc šancí. Šance byla ve čtyřhře, kdy Mical místo s Horákem hrál s Volákem, s Danem jsme neustále dotahovali a za stavu 2:2 jsme vedli 9:7, ale bohužel štastnější byli domácí. 
Jinak Dan hrál opět čtyřhru na pět setů, je to dobrej parťák pro kohokoliv, hodně míčků pochytá, doběhne... Ve dvouhře dokázal ukočírovat domácí jen Tonda, který dělal dva body  s Volákem a Burdychem. Jinak pohodovej zápas, teplo, světlo, nikdo se nevztekal, doocela to i přes porážku bavilo.
Prohra 16:2, ale musím vyzdvihnout Dana, takového obětavého, nezištného pohodáře jsme ještě neměli. Nejen že nás odvezl a přivezl abychom se mohli napájet Kácovskou 11, miimo hru ještě stačil podávat Tondovi míčky, mně hledat mobil, domácím občas zapsat skóre do zápisu...