3. kolo a dvojzápas na Peruci...

15.10.2022 08:27

...ve čtvrtek na Peruc odjuchalo Áčko ve složení Kuba, Honza, Marcel a Pity. Domácí byli bez Lišky a Inemana, ale i tak mají dost dobrých hráčů na soupisce.

Čtyřky pro nás začaly skvěle...Honza s Marcelem vedli nad Kučera - Hosnédl už 0:2, ale bohužel domácí zápas otočili ve svůj prospěch. Druhá naše čtyřka, kamarádů ze školky, Kuba  a Pity se moc nemazali s Kuželka - Hořínek a jasně je přehráli 0:3. Dvouhry nezačaly nejlépe, úvodních zápasech jsme všechny prohráli. Ke korigování skóre zavelel Honza / 0-3 s Hosnédlem/ a Pity / 0-3 s Černým/, pak Hořínek přebouchal Marcela 3-1, Kučera nedal šanci Kubovi 3:0. Před 3. kolem byl stav 7-3 a opět bodoval Honza 3-1 s Hosnédlem, kdy byl určitě zajímavý 1.set který Honza vyhrál 17:15. Pak dlouho, dlouho nic až do stavu 12:4, kdy v posledních dvouhrách stanovili přijatelné skóre zápasu 12:6 Marcel vítězstvím 3:0 nad Hosnédlem a Kuba 3:0 s Černým
Body: Honza 2 Kuba 1,5 Pity 1,5 a Marcel 1

Béčko hrálo na Peruci v pátek a jelo ve složení Luboš, Zdeněk, Tonda, Dan a Pája jako specialista na čtyřhru...
Což i potvrdil ve dvojici s Danem proti silným Kučera - Bradschetl, kdy po průběžném stavu 0:2 vyrovnali zápas a šlo se do pátého setu, v něm už se projevila zkušenost domácích a poslední set vyhráli 11:3, ale za mně dobrý, myslím si že si i Pája s Danem seděli. Ve druhé čtyřce si se mnou a se Zdeňkem  dvojice Frič-Muzika vytřela... 3:0.
Dvouhry začal Tonda, který se "po masáži od kapitána" vrátil k osvědčené hře a kromě pětisetové výhry nad Fričem, čtyřsetové s Kučerou, pak už nedal ani set Muzikovi a Bradschelovi a měl 100%. Dan ten teprve poznává co obnáší být v elitním družstvu a zatím se učí při mistrovských zápasech, bohužel ani jednou nebodoval. Já se Zdeňkem, bychom přeci jen už měli mít stabilnější výkonnost po tolika letech a hráče na naší bližší úrovni porážet a něco přidat navíc. Já prohrál 2:3 s Bradschelem, 2:3 s Muzikou, to mě asi nejvíc mrzí, už jsme ho měli pěkně " psychicky načnutýho",ale závěr jsem nezvládl. Výhra s Fričem 3:1 a pak překvapivě s Kučerou 3:1,ale to se přiznám, že při jeho stylu a trávě, nevím jak se to podařilo :-) Zdeněk bohužel, když už porazil Muziku 3:1, mohl ještě přidat bod s hratelným Fričem, ale tomu Zdeňkova dlouhá rovná hra vyhovovala. Nicméně prohra bez Pityho 7:11 není až tak drastická, uvidíme až se utkáme s týmy z druhé poloviny tabulky.
Body: Tonda 4 Luboš 2 Zdeněk 1
Menší kaňka se ale udála...Tonda dostal od manželky k svačině čokoládu a ne že ji nesnědl, on nám ji ani nedal a odvezl domů....