Bombarďák Výškova Je pro rok 2023 Kuba Fiedler

07.01.2024 07:32

....  výzva pro nynější a bývalé hráče OÚ Výškov bude nově na závěr roku turnaj o Bombarďáka Výškova. Je pro nynější a bývalé hráče OÚ Výškov a 30.12. se ho zúčastnilo 11 hráčů... ze stávajících Kuba, Pity, Máca, Luboš, Dóňa, Pája, Žaneta, Michal, z bývalých Jirka Mildorf / Lenešice / Milda Hégr, Ládík Czervoniak / oba Cítoliby/ absence z důvodu nemoci Zdeněk, Venca, Dan, Fríďa, Tonda, závazky vůči kapele měl Honza, z bývalých nemohla Alča, ale přislíbila účast na nějakém tréninku a dalším turnaji.

Hrálo se ve dvou skupinách, losu se ujal Pája, nejdíve se rozlosovali hráči Béčka, pak ostatní...od handicapu se upustilo, protože zase tak velký rozdíl u "ostatních" nebyl.

Skupina A a pořadí : 1. Marcel, 2. Jirka Mildorf, 3. Michal, 4. Pity, 5. Žaneta, 6. Pája
Skupina B a pořadí : 1. Kuba, 2. Ládík, 3. Miloš, 4. Luboš, 5. Dóňa
V pavouku , ve kterém byli všichni ze skupin,si to pak rozdali ve finále Kuba s Ládíkem a o třetí místo Jirka Mildorf s Mácou.
1. místo Kuba, 2. Ládík, 3. Jirka

šoupli jsme si ještě čtyřhry, Dóňa utekl do sprchy, tím vyšlo 5 dvojic, nenasazení si losovali nasazené, takže Žaneta si vylosovala Kubu, Michal Ládíka, Pája Mildu, Pity Marcela a na mně zbyl Jirka Mildorf / i přes jeho ksichty /. Hráli jsme každý s každým na dva vítězné sety a já s Jirkou jsme ztratili jen jeden set s Ládíkem a Michalem, ti skončili na 2. místě, 3. Kuba se Žanetou, 4. Marcel s Pitym a 5. Milda s Pájou