Béčko zakončilo sezónu vysokou výhrou 14:4 nad Smolnicí C

23.03.2024 08:16

...hosté přijeli v sestavě Radimský, Zeman, Martinovský a Vencl. My jsme byli komplet, teda když nepočítám marody Dóňu s Fríďou. Byl to poslední zápas, kdy si mohou v mistrovské soutěži zahrát společně táta, máma a syn, což jsem chtěl i využít a zároveň to byl poslední zápas Dana v OP2 a v Béčku.
Od začátku jsme chtěli jít za vítězství, tak jsme nastavili i celý zápas, který začal vítězstvím ve čtyřkách...Já s Michalem jsme i přes neskutečných pár kiksů porazili dvojici Martinovský - Vencl 3:1, Dan s Vencou přes hrůzostrašný první set 1:11 porazili dvojici Radimský - Zeman také 3:1.
Dvouhry začal Tonda vítězstvím nad Martinovským 3:0 a dvěma jizvami u mně na srdci...Zdeněk vedle na stole špásoval s nadšeně hrajícím Otou Venclem, naštěstí se překvapení nekonalo a Zdeněk otočil zápas s 1:2 na 3:2. Venca se Zemanem dokázal, že může být opravdovým oříškem pro soupeře a prohrál až v pátém setu. Michal hned v prvním zápase narazil na nejlepšího hosta Radimského a svou aktivní hrou mu defakto nic nedovolil a slavil výhru 3:1. Stav po prvním kole 4:1.
V druhém kole byl Zdeněk favoritem s  Martinovským, což potvrdil, po zaváhání v prvním setu už ve zbývajících třech nedal soupeři šanci 3:1. Venca s Otou Venclem měl hodně práce a vyhrál až v pátém setu. Na Michala čekal Zeman a ani tady nezaváhal a druhého nejlepšího hosta porazil 3:0. Kolo uzavřela Žanetta, která vystřídala Tondu, prohrou s Radimským 0:3. Stav utkání 8:2
Třetí kolo začalo rychlými výhrami Vency a Michala 3:0 nad Martinovským resp. Venclem, Žanetta v pohledném utkání prohrála se Zemanem 1:3. Pak jsem sáhl ke střídání i když byla dohoda s Danem, že zasáhne jen v případě pohlídání výsledku...a dal možnost Radimskému  a Zemanovi místo válcování Zdeňka, si zahrát s Top hráčem...hned prvního Dan porazil 3:0 a stav 11:3.
Ve čtvrtém kole Michal porazil 3:1 Martinovského a potvrdil, že bude i pro další sezónu tahounem týmu. Žanetta po dvou prohrách si spravila chuť na Otovi Venclovi a rozbouchala ho 3:0. Dana čekal poslední zápas a  Zeman se ho ptal, jestli raději nechce jít na pivo...Nechtěl...první set 11:1, druhý 12:14, tady jsem ho podezíral že si chce ten zápas ještě užít,  třetí 11:2 a čtvrtý 11:9. A když jeho taťka podlehl Radimskému 1:3, zápas skončil naším vítězstvím 14:4

Body Michal 4,5 Venca 2,5 Dan 2,5 Zdeněk 2, Žanetta 1, Tonda 1 Luboš 0,5