Béčko vyhrálo v Černčicích 11:7

24.11.2023 21:47

...jelo ve složení Dan, Michal, Zdeněk a Fríďa, první dva jmenovaní měli v nohách zápas o den dříve na Smolnici, kde hráli za Áčko,ale ani to nebylo na nich moc znát. Domácí bez Šlajchera s panem Brandtlem, bratry Kolovratníky a Maršálem. Čtyřky 1-1, před cca 6 domácími a 3 hosty fanoušky, Dan-Zdeněk 3:0 proti Brandtl - Maršál a Michal- Fríďa nestačili 0:3 na Kolovratníky.
První kolo dvouher bylo docela vyrovnané...výhra Dana 3:0 nad Petr Kolovratníkem, Zdeněk, pod tíhou dojmů z cesty do Černčic, prohrál hladce 0:3 s Martinem Kolovratníkem. Michal se rozjíížděl ke svým 100% těžce, musel otočit zápas s Maršálem, ale dva poslední sety byly docela jednoznačný. Fríďa !!!! , když jsem viděl jeho zápasy, tak ten kluk měl na 4 body, sice 30 minut stepování u krajnice člověku nepřidá, ale s troškou chytrostí, mohl být král večera. První zápas s Brandtlem prohrál 2:3 po setech 13, 13, -6, -10, 7 !!!! a stav zápasu 3:3, pak ale Dan výhrou 3:0 nad Martinem Kolovratníkem  nás opět dostal do vedení, k němu se přidali Zdeněk 3:1 nad Maršálem, Michal 3:1 nad panem Brandtlem, Fríďa ještě rozmrzal s Petrem Kolovratníkem 1:3 a bylo to 6:4 pro nás. Dan s Michalem ve 3. kole dvouher potvrdili dobrou formu výhrami 3:0 a když Fríďa porazil Martina Kolovratníka 3:0, spíš ho i dorazil, stanovil skóre na 9:5 , bylo jasné že jeden bod v posledních dvouhrách uhrajeme. To potvrdil hned Dan s panem Brandtlem 3:0. Zdeněk sice prohrál s Petrem 3:0, ale pak už zdecimovaný Martin vyházel zápas Michalovi na stav 11:6 . V posledním duelu Maršála s Fríďou se bojovalo, jako když není rozhodnuto, ale bohužel Fríďa vlastními chybami přenechal vítězství 3:2 soupeři. Nicméně vítězství 11:7, na půdě ještě nedávno vedoucího týmu OP2, je velmi cenné.

Body Dan 4,5 Michal 4 Zdeněk 1,5 Fríďa 1

PS: děkujeme tomu nahoře za vítězství, za to že nám Fríďa na krajnici R7 neumrzl, nic ho nepřejelo, nikdo ho neunesl, děkujeme že si Michal nakonec rozmyslel, že Zdeňka odnese na zádech z Výškova do Černčic a to auto vzal, že Fríďa i když nepřeskočil striedlem ohrádku, tak že nic nerozbil ani se nezranil a samozřejmě velké díky Janettě, Dóňovi a mně za fandění....