Béčko se vzepřelo osudu a porazilo Chraberce 10:8

07.10.2023 13:36

...od nás chyběl jen Tonda, který na zápas zapomněl,  ale už byl k dispozici Dan Šefl a bylo i v plánu abychom se všichni prostřídali...Čtyřky jsme obměnili o proti Líšťanům, první já s Danem, prohra s Liehm - Rus Aleš 2:3 a Zdeněk se Žanetou proti Kricner . Janda 1:3. Chyběl nejlepší hráč hostí Tomáš Rus, ale přeci jen Aleš, Liehm, Janda, Kicner jsou zkušení borci. Plán byl aby si zahráli všichni, protože jsme ani ve snu nečekali, že bychom mohli uhrát dobrý výsledek.

Dvojky začal Zdeněk prohrou s Liehmem 1:3, ale pak bylo první překvapení v podobě výhry 3:0 Fríďi nad Alešem Rusem. A když já porazil Jandu 3:1, Dan Kricnera 3:0 a další překvápko Fríďa Liehma 3:2, šli jsme do vedení 4:3...Pak šlo střídavě oblačno, ale stále jsme drželi nadějný výsledek. První střídání přišlo po pro hře Zdeňka s Kricnerem v pátém setu a za stavu 5:5. Ten večer vyhrávaly jen nová trika a Zdeněk evidentně podcenil výběr šatníku. Místo něj dostal důvěru Petr, s očekáváním, že když přehodí mozek do reálného režimu svého věku a možností, mohl by být něco platný s tou svojí "sekačkou". Mezitím než k tomu došlo, tak jsem porazil odevzdaného Liehma 3:1 a Dan prohrál s Alešem 0:3. Pak nám Petr trochu brnkal na nervy, ale hrozbu zahrabání mýma rukama odvrátil v pátém setu výhrou nad Jandou 12:10...důležitý bod a stav 7:6. V další dvouhře nastoupil Dan proti Kricnerovi,  čekalo se jasné vítězství Dana když porazil dva nejlepší hráče. Ale Dan zaujal postoj "rozvětvený dub" a styl ani o píď se nikam nehnout a hraj jen tam kam došáhneš, ale i tak došlo na pátý set a v tom už podlehl 12:10 a když Aleš Rus porazil Petra pocemkamjdeš 3:0, bylo srovnáno 8:8... Poslední dvě dvouhry... Dan versus Janda a já proti Kricnerovi a navlas stejný průběhy, oba dva jsme vedli 2:0  a oba dva svými chybami dopustili aby se rozhodovalo v pátých setech. Naštěstí jsme to zvládli a bomba byla na světě, výhra 10:8..

PS: poděkování celému Béčku za hru, za počítání, za psaní zápisu. Kubovi poděkování za počítání, a gratulace k získání Bobříka mlčení :-)
Ještě jeden postřeh a to Uhlíka z Blažimi, když viděl hru Dana Šefla.. kdyby  neodstupoval od stolu, tak by soupeři moc šancí neměli

Body : Luboš 3, Dan 3, Fríďa 3 a Petr 1