Béčko remizovalo s Černčicemi 9:9

05.03.2024 21:54

..Černčicští přijeli nabuzení pondělní výhrou se Smolnicí 17:1, Kolovratníkové dělali po čtyřech bodech, Šlajcher tři body, je doplnil pan Brandtl. My jsme byli v klasické sestavě, Dan mi sice překazil plány,doléčuje virózu, nevzal si ani věci a tak byl v roli rozhodčího. Zato byl k dispozici Michal, ten si naopak přivezl pod trikem pět kilo navíc.
Čtyřky 1:1 , Venca se Žanetou prohráli 1:3 s Brandtl - Šlajcher, já s Michalem porazili bratry Kolovratníky 3:0
Dvouhry začal Tonda výhrou 3:0 nad Šlajcherem, Zdeněk s Martinem Kolovratníkem nezachytil začátek zápasu, rychle prohrával 0:2, pak se vzmátořil, šlo se do pátého setu, ale soupeř byl úspěšnější. Odlišný začátek zápasu rozehrál Venca s panem Brandtlem, vedl 2:0, ale po setech -6,-6,-6 přenechal vítězství panu Brandtlovi. Michal prohrál s Petrem Kolovratníkem 1:3, ale kdyby místo zkoumání pálky, kde mu proběhl míček, se radši věnoval hře.... Stav po 1. kole 2:4.
Zdeněk začal druhé kolo prohrou se Šlajcherem 0:3, Venca porazil Martina Kolovratníka 3:0, lepšící se Michal pana Brandtla také 3:0 a Tonda zakončil druhé kolo prohrou s Petrem Kolovratníkem 1:3 a stav zápasu byl 4:6. Ve třetím kole jsme už šli do vedení po výhrách Vency nad Šlajcherem, Michala s Martinem Kolovratníkem a střídající Žanetty nad panem Brandtlem... všichni 3:0 a výkon Žanety nad nestorem stolního tenisu, byl fascinující... a já také střídající jsem ukončil třetí kolo prohrou s Petrem Kolovratníkem 0:3. Stav 7:7.
Čtvrté kolo  začalo dramaticky, Michal prohrával 0:2 se Šlajcherem , ale pak zpřesnil hru a zápas v pěti setech vyhrál. Mysleli jsme že Žaneta využije lehké nekoncetrace Martina Kolovratníka, ale i když se snažila, tak prohrála 1:3...stav 8:8. Já začal s panem Brandtlem i přes vyrovnanost utkání jsem se dostal do vedení 2:1, přeci jen jsme si neodpustil pátý set, ale tentokrát s vítězným koncem. Venca hrál o vítězství s Petrem Kolovratníkem, prohrával 0:2, pak soupeři trošku brnkal na nervy, že si chtěl Petr ukopnout palec o naši zeď, šlo se také do pátého setu, v něm Venca propásl slibný náskok 5:2 a soupeř se mohl radovat z konečné remízy 9:9
Body Michal 3,5 , Venca 2, Luboš 1,5 Žaneta 1, Tonda 1

PS: jsem zvědav kdo bude u Šeflových mýt nádobí a luxovat, protože v tabulce úspěšnosti OP2 je Žaneta na 48. a Venca 49. :-)