Béčko prohrálo těsně v Líšťanech 8:10

13.01.2024 07:43

... oproti podzimnímu zápasu nastoupili v sestavě Dan s Michalem.. velká neznámá pro Líšťany. Naše mladé dravce doplnili Venca se Žanetou, já si dal po skončené viróze jen čtyřku. Nejlepší hráč domácích Zelenka ml. měl jen jednu porážku na svém kontě a to od našeho Tondy, Lojza Studenovský nebyl až tak v kondici, ale s Formánkem a Zelenkou st. byli v nejsilnější sestavě. 

Čtyřky 1:1 Dan s Vencou prohráli 1:3 s Zelenka ml. - Studenovský, já s Michalem proti Formánek - Zelenka st. vedli 2:0, pak jsme si neoodpustili " Smolnici", kde jsme také vedli 2:0, ale naštěstí jsme v pátém setu zabrali a vyhráli ho 11:6.

Dvouhry začly prohrou Žanety s Formánkem 0:3, výhrou Dana nad Zelenkou st. 3:0, dále Venca s Zelenkou ml. 0:3, kdy i v prvním setu dostal kanára, první kolo dvouher uzavřel Michal výhrou nad Lojzou 3:1. Za stavu 4:3 na sebe narazli nejlepší z obou týmů Dan a Zelenka ml. První set vyla velká přetahovaná, když ho se štěstím 14:12 vyhrál domácí hráč, druhý set vyhrál Dan 11:4, pak nahoru dolů  a šlo se do pátého setu... ve velmi zajímavém duelu se spoustou dobrých a dlouhých výměn slavil vítězství Zelenka ml 11:9. a stav 5:3. Tím zápas pro Dana skončil, domácí prostřídali tak, že už na něj zbyli jen začínající hráči Čapek,  Pavlátka a povinná vítězství. Žaneta s Vencou se snažili, ale bohužel domácí hrái byli nad jejich síly. Šance byla ještě u Žanety s Čapkem, kdy domácí zariskovali s jeho nasazením, ale vyšlo jim to a Žaneta prohrála 0:3.

Největší překvápko pro domácí, ale i pro mně byl Michal, když ztratil jen dva sety a svůj výborný výkon završil výhrou nad Zelenkou ml. 3:0

Body: Dan 3, Michal 4,5 Luboš 0,5

Bylo tam sice chladněji, Dan měl i smůlu na všechny zápasy pod saharou, což asi nejvíc vadilo v zápase se Zelenkou ml., ale jinak je to prostorné prostředí, kde se nehraje špatně a kupodivu se Michalovi podařilo při čtyřce trefit osmimetrový strop. Zápas se líbil i Dóňovi, který nás celý zápas povzbuzoval.