Áčko v Žatci prohrálo těsně 10:8

16.03.2024 07:23

.... Áčko na jaře neprodává svou kůži lacino, tak tomu bylo i v Žatci. Kluci se potýkali s menšími indispozicemi, Kuba a Dan zdravotními, Honza jako místní přiběhl po vlastních nohách v čase, který by splňoval nominaci na olympiádu, Mácovi u kadeřníka přistřihli ježečka o 0,001 mm více než měli. Sestavu hostí jsem trefil na 75% , místo Kopřivy nastoupil pan Karas. 

V čtyřkách měli Máca s Honzou těžkou roli proti Lukáš - Lorenc, tato sehraná  dvojice je prostě k nepřekonání...klukům nenechali ani set. Kuba s Danem porazili Šmidílek - Karas 3:1.

Dvouhry nezačaly špatně,  výhry Kuby a Honzy nad Šmidílkem, resp. Karasem. Ale stoprocentní Martin Lukáš a Franta Lorenc, nedali možnost odskočit na větší bodový rozdíl. Vyrovnaný zápas se spoustou pěkných výměn dospěl do stavu 8:7 pro domácí... Honza skvěle rozehrál partii proti Šmidílkovi, brzy vedl 2:0, třetí set se mu lehce nepovedl, v ostatních předvedl dobrý výkon, ale Pavel vycítil šanci, kterou už nepustil. V posledním zápase za stavu 9:8, se do sebe pustili Franta s Danem, a to byl ten správný zápas na závěr pro fajnšmekry... první set vyhrál Dan, pak ale Franta musel zapnout forsáž aby zvítězil ve čtyřech setech. Konečný stav 10:8 pro domácí,  ale opět vyrovnaný zápas s nejtěsnější prohrou...

Body Kuba 2,5 Dan 2,5 Máca 2 Honza 1