Áčko v předehrávce 14. kola prohrálo s Cítoliby A 8:10

17.01.2024 08:29

...do Výškova přijel lídr OP1 a jeden z adeptů na postup do KP2 Cítoliby A...ale zase takový válec to nebyl, jak by to mělo vypadat. 
Čtyřky skončily smírně 1:1, Kuba s Danem přehráli ve skvělém zápase dvojici Bernášek-Rybák 3:2, pro Honza s Mácou podlehli po rychlém průběhu Knorovi s Krobem 0:3, tam to měl asi těžký Máca, na něj tam bylo moc chemie...
Dvouhry začali jedničky obou týmů Kuba, který atakuje hranici 1500/1476/ STR s Bernáškem, který už tam je... 1518 STR... Kuba opět podal výkon, tak jak ho známe..přišel, seřezal, odešel..Ivanovi nedal šanci, výhra 3:0 i když dva poslední sety, byly hodně vyrovnaný. Pak Dan přehrál Petržilku 3:1 po setech 5,-10,1,9 a to je dělí rozdíl 250 bodů. První kolo dvouher uzavřeli smolnými prohrami Máca s Krobem 1:3 a Honza s Knorem 2:3. Opět se ukázal neřešitelný problém..servisů z ruky a pod stolem, ale to se děje u 50% hráčů v okresu, dělají to i někteří naši hráči... Ale flustrací a vztekem ještě nikdo zápas nevyhrál, jedeme dál.
Máca neměl svůj den, hlavně měl čtyři pasáže...1. když dal prase, tak se na kolenou omlouval, 2. když dostal prase, tak v rohu fňukal, já tomu říkám Seletický vir  3. nedokázal přikrýt topspin a 4. když na něj huláká Kuba čop, náraz, čop, náraz, čop, náraz, tak by si měl vyndat špunty z uší. Dan předvedl skvělý a opět fyzicky náročný výkon a hezky se na jeho hru kouká..po Petržikovi, ulovil ještě skalp Kroba 3:1, nestačil jen na Knora s Bernáškem. Honza bojoval, ale podepsala se na něm smolná prohra s Knorem 2:3, kdy by se o čistotě hry Martina dalo dlouze polemizovat...pak přidal jednu výhru s Rybákem 3:1 , Krob s Bernáškem ten den byli nad jeho síly. Kuba byl stoprocentní, zalaškoval si jen na pět setů s Krobem, s ostatními se moc nezdržoval, ten večer mu to sedlo.

Body Kuba 4,5 Dan 2,5 Honza 1, Máca 0

Opět se přijel podívat Jirka Mildorf, nejen že odpočítal celý zápas, ale jako vždy byl ochoten poradit, kdo chtěl a kdo nechtěl, to už je každýho věc...