Áčko v kombinované sestavě prohrálo 6:12 na Smolnici

23.11.2023 21:09

Na Smolnici vyrazilo Áčko bez pracujícího Pityho a indisponovaného Honzy, ale s novým kapitánem Marcelem, Kubou, Danem a Michalem. A v závěsu fandit já s Dóňou.
Na Smolnici je pokaždé horko a to hned dvakrát..nabušená sestava ve složení Petrlík ml., Pechal, Pecinka, Kadlec a k tomu termostat topení na plné kule...
Čtyřky si rozložili stejnoměrně 3:0 Marcel s Kubou proti Kadlec - Pecinka a 0:3 Dan s Michalem versus Petrlík - Pechal.
Kuba odstartoval cestu za "vejcem" prohrou s Kadlecem 1:3, aby se to nepletlo tak 1:3 i s Pechalem, Pecinkou i Petrlíkem. S Pecinkou to ale byla šichta, domácí matador byl jak zeď a z nekonečných výměn mně i Dóňu bolelo za krkem. S Petrlíkem předvedli ve třetím setu famózní výměny, že se nehrálo ani na vedlejším stole a čekalo se na výsledek, který byl nakonec 18:16 pro Kubu, ale to bylo vše, prostě den blbec...
Marcel vsadil vše na jistotu, pohyb,kontrolu, nejhezčí účes a to mu vycházelo. Prasata mu dnes nevadila, protože je rozdával soupeřům převážně sám. Nestačil jen na Petrlíka /0:3/ a s ostatními výhry 3:1 i když Pecinkovi utekl přímo z lopaty, opět to byl nekonečný zápas, ale se šťastným koncem pro Mácu.
 Dan se snažil, měl i skvělé momenty, ale přeci jen teplo a málo prostoru udělaly své a vezl si stejné "vejce" jako Kuba.
 Michal byl natěšenej na první zápas za Áčko, doufám že když přijel domů, tak vytáhl pletací jehlice z panenky Woodoo, aby se Honzovi ulevilo. :-) První zápas měl bombarďáka Petrlíka, ten mu nedal šanci /0:3/, ale hned druhý zápas otočil z 1:2 s Kadlecem na 3:2 a slavil 1. vítězství za chlapy..skvělá práce, pak sice nestačil na  obranáře Pechala /0:3/ a Pecinka už pro silnou bolest zad nenastoupil, což ho mrzelo, ale zdraví je přednější.

Body Marcel 3,5 Kuba 0,5 Michal 1, Dan 0 a WO1