Áčko prohrálo doma s Košticemi 8:10

07.10.2023 07:38

...my jsme byli v plné sestavě a natěšeni na další zápas po výhře v Kryrech. Soupeř přijel posílen o Šolara, který sice nehrál 3 roky, ale je to krajský hráč a bylo to i znát. Důležitost utkání přilákalo i velké množství diváků... kompletní Béčko a kluky z Cítolib a Blažimi.

Čtyřky skončily plichtou, Pity s Kubou nedali šanci dvojici Burdych - Šolar /3:0/ Honza s Mácou měli těžší oříšek v podobě Horák - Mical /1:3/ Dvouhry začal Kuba a celý zápas odehrál ve velkém stylu, Burdycha se Šolarem vyprovodil 3:0, Micalovi povolil jeden set s Horákem už musel zabrat a v pátém setu vyhrál 14:12.

 Honza začal se Šolarem, škoda že byl pro nás velká neznámá..vyrovnaný zápas který skončil pro nás bohužel 2:3, pak si Honza spravil chuť na Burdychovi /3:0/, s Micalem prohra 1:3, kdy mu asi dělal největší problém Petrovo bumprásk od boku a pokaždé mu to tam nějak spadlo. S Horákem tam byla kupodivu šance...první set 7 a další 3x -9, ale jestli už byl Horák vyšťavenej při posledním zápase ??? Působil odevzdaně, líně, bez energie... 

Máca začal právě s Horákem, prohra 0:3 ale !!!! -13, -13, a -4., pak prohra se Šolarem 1:3, výhra nad Burdychem 3:0 a s Micalem smolná prohra 2:3, kdy vedl 2:1. Sice platí za největšího elegána v týmu, ale to nestačilo víc jak na jeden bod. 

Pity taky začal pětisettovou prohrou s Micalem, za tu si ale může tak trochu sám...kalhoty už měl napůl žerdi a brod byl ještě daleko...Další zápas s Horákem vypadal dost zajímavě, začly mu chodit jeho bekendy a kdyby vyhrál čtvrtý set / -13 /, tak bych věřil, že Horáka porazí. pak přišla prohra se Šolarem -19, -11, -9 !!!!! a výhra nad Burdychem.

Škoda, bylo to docela celkově nervózní utkání, tak lehce křečovité z naší strany..

Body Kuba 4,5 Honza 1 Marcel 1 Pity 1,5