Áčko i Béčko s Blšany vítězně..

19.01.2019 08:34

Áčko ve čtvrtek přivítalo Blšany A v čele s návratilcem Jardou Zmatlíkem a od začátku zápasu šli kluci za vítězstvím. Už delší dobu hrající v pohodě Jirka neztratil ani set, za očekáváním nezůstal ani Kuba, nebýt malé minelky s Poleneckým,naštěstí ho Jirka povzbudil a vrátil do zpět hry, tak mohl být také stoprocentní. Naopak překvapil Honza, kterému prospěla delší přestávka a nestačil jen na Vilhelma. To Ládík si opět vybral smůlu za všechny, s Menšíkem prohrál v 5ti setech, z toho 2x -11,-11, s Polaneckým sice 0:3, ale -11,-10,-15.. je fajn, že drží nervy na uzdě, bych mu snad i "výbuch vzteku" odpustil...
Celkově výhra 14:4, body Jirka 4.5, Kuba 3.5, Honza 3.5, Ládík 2.5

PS: zápas navštívil Kubův kamarád fotbalista a po skončení nenacházel slov.. podle něj to mělo úplně všechno...emoce, drama, zápletku, vyvrcholení, prostě kompletní příběh. Hráči nenadávali soupeři, ale jen sobě :-) Podle vlastních slov by se po první zápase chytil za koleno a nechal se odnést na nosítkách :-)


Béčko hned v pátek hostilo Blšany B a s novou posilou Marcelem Příhodou, se zkušenostmi z mládežnických let na Baníku Most, takže cca před 30ti lety :-) , že to ale v ruce má, dokázal už na Vánočním turnaji ve Výškově.
První a velmi důležitý bod dali ve čtyřce Pája se Zdeňkem proti dvojici Konečný-Patrovský a hlavně zasloužený. Pak to jelo podle starých not, Jirku potrápil jen lehce Pfeifer, kdy mu vzal jeden set, já jsem taky nezklamal a kazil vše co šlo, hlavně ve druhém setu s Dobrou za stavu 9:2 prohrát 9:11, to umím jen já, Zdeněk naopak ukázal velké zlepšení a kromě bodu s Vilhelmem potvrdil naše vítězství v posledním duelu s Patrovským. Marcel jestě první zápas s Pfeiferem se rozkoukával, ale pak porazil Vilhelma 3:2, ale to už vedl 2:0, a Patrovského. Takže super posila a těšíme se, že to bude jen a jen lepší. Pak ho střídal Pája a myslím, že také nezklamal s Konečným, uhrál i set. Po zápase měl snahu kritizovat hru svého prezidenta, ale bylo mu rázně vysvětleno že " k princeznám se nečuchá" :-)
Celkově výhra 10:8, body Pity 4, Zdeněk 2,5, Marcel 2, Luboš 1, Pája 0,5