Výškov jede.... a veze body z Cítolib...Ládík za domácí na vše nestačil...

09.02.2024 07:59

...Áčko jelo do Cítolib , kde se utkalo s místním Béčkem v odloženém zápase 15. kola. To co trápilo nás v minulé sezóně nás, nedostatek hráčů, to se teď projevilo v plné nahotě i u soupeře..defakto to táhnou ve třech a když tomu jeden z nich je po těžké viróze a všichni měli ještě v nohách úterní zápas v Blšanech. Ale najdi chlup na dlani...nám se to povedlo v podobě rodiny Šeflových, kteří jsou velkým přínosem jak po sportovní tak i po lidské stránce.

Jak se bude zápas vyvíjet to už ukázaly čtyřky..Kuba s Danem nedali šanci dvojici Makarius - Rambousek 3:0 a Honza s Mácou přehráli v pátém setu Ládíka s Mildou 3:2.

Po první kole dvouher jsme vedli 4.2, kdy si v rychlém sledu poradil Kuba s Makáriusem 3:0, Honza vyhrál s Rambouskem 3:1. Pak Máca potvrdil pravidlo, že ten kdo vyhraje nějaký vánoční turnaj, tak jaro stojí za prd, to postihlo loni Honzu, když vyhrál prestižní vánoční turnaj ve Výškově...Milda si ho povodil 3:0.. Ládík se zapotil s Danem po výhře 3:2, kdy už vedl 2:0...
Druhé kolo začlo výhrou Kuby s Rambouskem 3:1, Honza přehrál Mildu také 3:1, ale to musel být zápas jako bejk, za vše vypovídají sety  -9,  9, -10, -13. Pak Máca podlehl v bratrovesnickém souboji Ládíkovi 1:3 / v úterý na tréninku se teda jevil daleko lépe/ a Dan si střihnul další pětisetový zápas, teď už ale vítězný s Mírou Makáriusem. Stav 3:7
Třetí kolo Kuba s Mildou 3:0, Kuba musí šetřit bolavý kotník, tak v tom duchu se s nikým moc nemazal. Výborně hrající Ládík porazil Honzu 3:1, tady v tom případě se zajíci asi nebudou počítat po honu, ale při výplatě :-) . Marcel si nekazil fazónu, moc nezdržoval a s Makáriusem prohrál 1:3. Kolo uzavřel rozjetý Dan výhrou nad Rambouskem 3:0 a  stav na 5:9.
Naše kluky uklidnil Kuba v utkání jedniček výhrou nad Ládíkem 1:3. Ve třech zápasech nechal soupeřům první set a pak dominoval. Honza prohrál 0:3 s Makáriusem, ten mu prostě nesedí od podání začínaje a podáním konče. Pak se vzchopil Máca a Rambouska porazil 3:0, Dan si na závěr dal další pětisetový zápas a vítězný s Mildou, kdy stanovil konečný výsledek na 6:12. Skvělý zápas, skvělý výsledek s těžkým a houževnatým soupeřem a my se posunuli na 8. místo tabulky s 29. body.

Body Kuba 4,5Máca 1,5 Honza 2,5 Dan 3,5

P.S. : už v uterý nás čeká supertěžký zápas na půdě Blšan / 6. místo a 31 bodů/ to bude přehlídka chemie, emocí a i online zápisu, ke kterému zvu všechny, kteří ho nebudou sledovat přímo v blšanském Koloseu.