Béčko, co mělo ruce nohy, vyhrálo v Žatci na Severu 14:4

12.02.2024 21:32

...po sobotním zápase na Šroubárně jsme frčeli opět do Žatce k zápasu s posledním týmem OP2 Severem D
...a sestava se dávala těžko dohromady... Tonda indispozice, Dóňa a Fríďa zranění, Michal, já, Venca pracovní povinnosti.. Zbylé torzo to nemělo lehké se stále zlepšujícími dorostenci Žatce, ale zvládli jsme to.

Čtyřky jsme vyhráli, Dan se Žanetou 3:1 porazili Volrába s Naxerou, Zdeněk s Pájou se zapotili 3:2 s Berkou a Kamenickým.
Dvouhry na pár vyjímek neměly až tak rychlý průběh...Dan to pojal tréninkově, přeci jen má docela zápřah za poslední dny, ztratil jen set s Volrábem. Žaneta si dala hned dva pětisetové zápasy.. s Kamenickým vedla 2:0 aby v pátém setu vyhrála 14:12, v dalším zápase se Štěpánem Berkou naopak prohrávala 0:2 ale zvládla zápas otočit. Ve třetím duelu nestačila na výborně hrajícího Volrába / prohra 3.1 / Ve čtvrtém přehrála Naxeru, který měl už výhry se Zdeňkem a Pájou. Zdeněk porazil 3:0 Berku, v pětisetech Volrába 3:2, nestačil na Naxeru 1:3 a na závěr porazil Lukáše Hofreitera 3:1. Pája snad poprvé hrál celý kompletní zápas..2x prohrál 1:3 s Volrábem resp. s Naxerou, pak už porazil 3:0 oba Hofreitery.
No ale jestli u stolního tenisu mladíci vydrží, tak už to bude s nima těžší, zlepšují se...kdyby hrál i Killián, který tam byl jen jako vedoucí, nevím nevím...

Body Dan 4,5 Žaneta 3,5 Zdeněk 3,5 Pája 2,5